Eerste kerstmarkt Het Mozaïek groot succes

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de eerste echte kerstmarkt bij Het Mozaïek. Bijna alle leerlingen zijn met hun ouders, broertjes, zusjes en zelf opa’s en oma’s langs geweest.


Bij binnenkomst werden de bezoekers warm onthaald door de kerstman. De kerstroute door de school begon in de hal waar heerlijke kniepertjes gemaakt en verkocht werden. In de lokalen vond je een fotobooth, vele knutselwerkjes van de kinderen, een loterij met prijzen en kon je je laten schminken.

Buiten op het plein stonden verschillende kraampjes met koopwaar en was er een heuse levende kerststal. Tijdens het opwarmen bij de vuurkorven, kon men genieten van de kerstliederen die door een accordeonist werden gespeeld. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Naast oliebollen werden er ook veel broodjes knakworst en hamburger gegeten. En een heerlijke warme chocolademelk met slagroom ging er bij de meesten wel in.

Het was een zeer geslaagde kerstmarkt met uiteindelijk een mooie opbrengst. De leerlingenraad zal beslissen waar de opbrengst van de kerstmarkt aan besteed zal worden. Het team van Het Mozaïek kijkt terug op een geweldige eerste kerstmarkt!

Heeft u een vraag?

Kies hieronder hoe u het liefst contact met ons opneemt.
X
X